Holidays abroad and top travel locations to visit

World travel attractions: The Magic Water Tour was opened in the Park of the Reserve in 2007, and within a year counted two million visitors. It holds the record for the largest fountain complex in the world, with 13 separate fountains. The largest, the Fuente Magica, shoots a jet of water more than 80 meters high, while the Fuente Tunel de las Sorpresas (Tunnel of Surprises) is a 35-meter tunnel of water to walk through. At the Fuente de la Fantasia, you can see a laser and picture show with jets synchronized to music.

This being principally about Monet, expect lots of tourists, and long queues. But don’t let that put you off visiting – across its stripped-back, fuss-free exhibition spaces, some truly stunning works by the impressionist master are on display. His eight gargantuan ‘Water Lilies’ occupy two oval-shaped rooms; painted in the gardens at his home in Giverny, they’re gorgeous and borderline trippy.

As the Ionian Islands are a popular choice for yachting holidays, they are well equipped for visitors. You can expect great ports here, complete with all amenities and help that you may need. And renting a yacht for an Ionian Island cruise holiday is easy. The Argolic and Saronic Gulf is a riviera that covers some of the best of ancient Greece. You could choose an amazing sailing itinerary around here, as there are many fantastic islands and ports to discover.

Tashichho Dzong: Another large monastery and fortress, this one is located on the outskirts of the country’s summer capital Thimpu, on the western bank of the Wan Chu River. This is traditionally the seat of the Dhama Raja, head of Bhutan’s civil government, an office held by the king since the monarchy was established in 1907.

Along with Marrakesh, Fes is Morocco’s other big cultural destination. But unlike its sister Imperial City to the south, Fes hasn’t been trussed up for the tourists. Fes el Bali (old city) is an authentic muddle of a place, where it’s easy to get lost. The back alleys here, with their chipped plasterwork and gorgeous old doors, will have you stopping for photos on every corner, and visiting the stinking tanneries is one of Fes el Bali’s most popular things to do for those who can handle the smell.

For our dutch guests:

Een paar blokken ten oosten van de Plaza de Armas heeft Lima’s Church of the Nazarenas een unieke geschiedenis. Dit gebied was ooit een arme buurt van bevrijde zwarte slaven, en in het midden van wat niet meer dan een sloppenwijk was, schilderde een ex-slaaf een muurschildering van de kruisiging van Christus op een muur. In 1655 veroorzaakte een aardbeving het grootste deel van dit gebied, maar de muur bleef intact. Dit werd door de lokale bevolking gezien als een wonder en Iglesia de Las Nazarenas werd rond de muur gebouwd met het beeld, dat bekend stond als El Senor de los Milagros. Aan deze muur, die achter het altaar staat, is nu een oliereplica gemonteerd. Elke 18 oktober wordt het schilderij door de straten geparadeerd tijdens het El Senor de los Milagros-festival, vergezeld van een processie die in de duizenden loopt.

Dit ongelooflijk goed onderhouden park is een heerlijke plek om te stoppen en te genieten van de bezienswaardigheden vanaf een bankje aan de rivier. Het bestaat uit een rij gazons onderbroken door waterpartijen, bloemendisplays en een netwerk van gravelgangen. Kunstliefhebbers zullen genieten van het handjevol moderne sculpturen, waaronder bronzen beelden van Laurens, Moore, Ernst en Giacometti. En met een knal tussen de Place de la Concorde, de Seine en het Louvre, is de Jardin des Tuileries gemakkelijk te bereiken.

Cruisen door het sprankelende water van Europa is een van de beste manieren waarop iedereen een vakantie kan doorbrengen. We dromen er allemaal van om te stoppen op charmante eilanden, nieuwe havensteden te verkennen, over de prachtige wateren te varen en de dromerige jachtlevensstijl te leven. Als u van plan bent om de beste jachtvakanties in Griekenland te boeken, of als u meer van Europa wilt verkennen, bekijk dan zeker enkele van deze bestemmingen. Het charteren van een jacht en zeilen tussen deze geweldige plaatsen zal resulteren in een van de best mogelijke vakanties!

Wandeling bij het Hollywood-bord: Voel je je ongeinspireerd? Probeer je perspectief op een bekend gezicht te veranderen. Hoewel het terrein van het Hollywood-bord niet toegankelijk is voor het publiek, bieden een aantal geweldige wandelingen in de buurt geweldige hoeken voor foto’s. We hebben het over Los Angeles met een uniek uitzicht. Ga vanaf Franklin Avenue in Hollywood naar het noorden op Beachwood Drive; Sla linksaf bij Ledgewood Drive en draai en draai bergopwaarts. Ga dan bij het kruispunt met drie richtingen rechtsaf naar Deronda Drive. Ontdek meer informatie op dit reisportaal www.flacco.nl.

Devil’s Pool – Swim on the Edge of Victoria Falls: Splash in een rotspoel aan de rand van Victoria Falls! Deze spannende en unieke Vic Falls-activiteit is absoluut een van de beste. Je kunt een begeleide reis naar Devil’s Pool maken vanaf de Zambiaanse kant van Vic Falls (zie vertrek van Livingstone-tour). Dit is een van de beste plekken om Vic Vic te bewonderen. Bovendien is spetteren in het zwembad een opwindende en verkwikkende manier om het natuurwonder te bewonderen. De Devil’s Pool-activiteit wordt alleen gedaan tijdens het droge seizoen (van ongeveer september tot december) en / of wanneer het water laag genoeg is om te zwemmen. Je neemt een boot naar Livingstone Island (Zambia) boven Vic Falls en van daaruit loop je over rotsen en zwem je om bij Devil’s Pool te komen. Eenmaal bij het zwembad op de afgrond moet je erin springen van de rotsen erboven. De gidsen helpen je veilig te houden en kunnen je benen vasthouden terwijl je over de rotsachtige muur aan de rand ligt en naar de mistige kloof beneden tuurt. De daling van Devil’s Pool is meer dan 100 meter, dus deze activiteit is niet voor angsthazen!